Further processing options

Grazer Edition

Bibliographic Details
Title: Grazer Edition
Language: German
published:
Wien LIT 2007-
Wien, Berlin, Münster LIT-Verl. 2007-
Berlin, Münster Lit 2007-
Contents/pieces: 2 records
Dates of publication: 1.2009; 2.2007 -
Item Description: 24 cm
LEADER 02082cas a2200697 4500
001 0-540262897
003 DE-627
005 20190609084953.0
007 tu
008 070829c20079999au z| m| 0 |0ger c
015 |a 07,A42,0006  |2 dnb 
016 7 |a 985478489  |2 DE-101 
016 7 |a 2384645-8  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)540262897 
035 |a (DE-576)272956112 
035 |a (DE-599)ZDB2384645-8 
035 |a (OCoLC)315406422 
035 |a (OCoLC)315406422 
035 |a (OCoLC)1050667595 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-AT 
082 0 4 |a 700  |q DE-101 
082 0 4 |a 050  |q DE-600 
084 |a 6,23  |2 ssgn 
245 1 0 |a Grazer Edition 
264 3 1 |a Wien  |b LIT  |c 2007- 
264 2 1 |a Wien  |a Berlin  |a Münster  |b LIT-Verl.  |c 2007- 
264 2 1 |a Berlin  |a Münster  |b Lit  |c 2007- 
300 |c 24 cm 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.2009; 2.2007 - 
363 0 1 |a 1  |i 2009 
515 |a Ersch. unregelmäßig 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
951 |a ST 
983 |a (DE-15)1919870 
969 |c SE 
852 |d DE-15  |z 2010-03-11T14:49:14Z  |x 2017-03-13 epn:2629616061 del:202009180259 
852 |a DE-520  |z 2009-11-20T12:52:30Z 
983 |a (DE-Ch1)1000014972 
971 |c RE 
852 |a DE-Ch1  |z 2008-08-19T08:58:33Z  |x 2016-09-06 
852 |a DE-540  |z 2010-02-04T17:18:17Z 
983 |a (DE-15)1919870 
969 |c SE 
852 |a DE-15  |z 2020-09-15T11:48:17Z  |x 2017-03-13 
983 |a (DE-Zi4)1000063596 
976 |c SE 
852 |a DE-Zi4  |z 2010-08-05T11:19:53Z  |x 2017-03-13 
935 |a documenta 
852 |a DE-Ks17  |z 2016-10-25T12:34:50Z 
852 |a DE-L242  |z 2019-10-15T10:31:23Z 
935 |a vkfilm 
852 |a DE-Ka88  |z 2014-03-07T11:03:12Z 
983 |a (DE-14)14120893 
984 |c MB 
852 |a DE-14  |z 2007-10-11T08:51:53Z  |x 2017-10-22 
980 |a 540262897  |b 0  |k 540262897  |o 272956112 
openURL url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info%3Aofi%2Fenc%3AUTF-8&rfr_id=info%3Asid%2Fvufind.svn.sourceforge.net%3Agenerator&rft.title=Grazer+Edition&rft.date=2007-&rft_val_fmt=info%3Aofi%2Ffmt%3Akev%3Amtx%3Adc&rft.creator=&rft.pub=LIT&rft.format=Serial&rft.language=German
SOLR
_version_ 1690862534589939712
access_facet Local Holdings
callnumber-sort
ctrlnum (DE-627)540262897, (DE-576)272956112, (DE-599)ZDB2384645-8, (OCoLC)315406422, (OCoLC)1050667595
dateSpan 1.2009; 2.2007 -
de15_date 2020-09-15T11:48:17Z
dech1_date 2008-08-19T08:58:33Z
dewey-full 700, 050
dewey-hundreds 700 - Arts & recreation, 000 - Computer science, information & general works
dewey-ones 700 - The arts; fine & decorative arts, 050 - General serial publications
dewey-raw 700, 050
dewey-search 700, 050
dewey-sort 3700
dewey-tens 700 - Arts, 050 - Magazines, journals & serials
facet_avail Local
finc_class_facet Kunst und Kunstgeschichte, Allgemeines
finc_id_str 0000784202
fincclass_txtF_mv finearts, general
format Serial, MonographSeries
format_de14 Journal, E-Journal
format_de15 Journal, E-Journal
format_del152 Buch
format_dezi4 Journal
format_finc Journal, E-Journal, Book, E-Book
format_legacy Serial
format_legacy_nrw Journal, E-Journal
format_nrw Journal, E-Journal
genre Monografische Reihe (DE-588)4179998-7 (DE-627)104628669 (DE-576)209995106 gnd-content
genre_facet Monografische Reihe
geogr_code not assigned
geogr_code_person not assigned
hierarchy_top_id 0-540262897
hierarchy_top_title Grazer Edition
id 0-540262897
illustrated Illustrated
imprint Wien, LIT, 2007-
imprint_str_mv Wien: LIT, 2007-, Wien; Berlin; Münster: LIT-Verl., 2007-, Berlin; Münster: Lit, 2007-
institution DE-520, DE-Ch1, DE-540, DE-15, DE-Zi4, DE-Ks17, DE-L242, DE-Ka88, DE-14
is_hierarchy_id 0-540262897
is_hierarchy_title Grazer Edition
kxp_id_str 540262897
language German
last_indexed 2021-02-05T13:36:11.503Z
match_str :2007:grazeredition:
mega_collection Verbunddaten SWB, documenta archiv Kassel, Verbundkatalog Film
oclc_num 315406422, 1050667595
physical 24 cm
publishDate 2007-, , 2007-, , 2007-
publishDateSort 2007
publishPlace Wien, ; Wien, ; Berlin
publisher LIT, : LIT-Verl., : Lit
record_id 272956112
recordtype marcfinc
rsn (DE-15)1919870, (DE-Ch1)1000014972, (DE-Zi4)1000063596, (DE-14)14120893
rsn_id_str_mv (DE-14)14120893, (DE-15)1919870
rvk_facet No subject assigned
score 17,686651
source_id 0
spelling Grazer Edition, Wien LIT 2007-, Wien Berlin Münster LIT-Verl. 2007-, Berlin Münster Lit 2007-, 24 cm, Text txt rdacontent, ohne Hilfsmittel zu benutzen n rdamedia, Band nc rdacarrier, 1.2009; 2.2007 -, 1 2009, Ersch. unregelmäßig, Monografische Reihe (DE-588)4179998-7 (DE-627)104628669 (DE-576)209995106 gnd-content, DE-15 2010-03-11T14:49:14Z 2017-03-13 epn:2629616061 del:202009180259, DE-520 2009-11-20T12:52:30Z, DE-Ch1 2008-08-19T08:58:33Z 2016-09-06, DE-540 2010-02-04T17:18:17Z, DE-15 2020-09-15T11:48:17Z 2017-03-13, DE-Zi4 2010-08-05T11:19:53Z 2017-03-13, DE-Ks17 2016-10-25T12:34:50Z, DE-L242 2019-10-15T10:31:23Z, DE-Ka88 2014-03-07T11:03:12Z, DE-14 2007-10-11T08:51:53Z 2017-10-22
spellingShingle Grazer Edition, Monografische Reihe
swb_id_str 272956112
title Grazer Edition
title_auth Grazer Edition
title_full Grazer Edition
title_fullStr Grazer Edition
title_full_unstemmed Grazer Edition
title_list_str Grazer Edition
title_short Grazer Edition
title_sort grazer edition
topic Monografische Reihe
topic_facet Monografische Reihe
zdb 2384645-8