Further processing options

Philosophische Anthropologie

Bibliographic Details
Title: Philosophische Anthropologie
Language: German
published:
Berlin De Gruyter 2005-
Berlin Akademie-Verlag 2005-2012
Dates of publication: 1.2006; 2.2005 -
ISSN: 2191-9275
LEADER 01841cas a2200577 4500
001 0-500569371
003 DE-627
005 20191116095325.0
007 tu
008 051005c20059999gw z| m| 0 |0ger c
015 |a 07,A38,0116  |2 dnb 
016 7 |a 97658803X  |2 DE-101 
016 7 |a 2205498-4  |2 DE-600 
022 |a 2191-9275 
035 |a (DE-627)500569371 
035 |a (DE-576)117745510 
035 |a (DE-599)ZDB2205498-4 
035 |a (OCoLC)207735758 
035 |a (OCoLC)207735758 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DE 
082 0 4 |a 100  |q DE-101 
082 0 4 |a 100  |q DE-600 
245 1 0 |a Philosophische Anthropologie 
264 3 1 |a Berlin  |b De Gruyter  |c 2005- 
264 1 |a Berlin  |b Akademie-Verlag  |c 2005-2012 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.2006; 2.2005 - 
363 0 1 |a 1  |i 2006 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
776 0 8 |i Online-Ausg.  |t Philosophische Anthropologie  |d Berlin ˜[u.a.]œ : ˜deœ Gruyter, 2005  |h Online-Ressource  |w (DE-627)635136082  |w (DE-600)2572619-5  |w (DE-576)446309338  |x 2191-9283 
935 |a mteo 
951 |a ST 
983 |a (DE-L152)127882 
970 |c TIT 
852 |a DE-L152  |z 2010-03-12T08:49:24Z  |x 2017-03-13 
983 |a (DE-14)13786798 
984 |c MB 
852 |a DE-14  |z 2006-03-30T12:21:04Z  |x 2017-10-22 
852 |a DE-520  |z 2006-05-10T10:02:31Z 
983 |a (DE-15)1622198 
969 |c SE 
852 |a DE-15  |z 2008-02-12T14:46:54Z  |x 2017-03-13 
983 |a (DE-Ch1)500168355 
971 |c RE 
852 |a DE-Ch1  |z 2005-07-05T00:00:00Z  |x 2016-09-06 
852 |a DE-L242  |z 2019-10-15T10:28:56Z 
980 |a 500569371  |b 0  |k 500569371  |o 117745510 
openURL url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info%3Aofi%2Fenc%3AUTF-8&rfr_id=info%3Asid%2Fvufind.svn.sourceforge.net%3Agenerator&rft.title=Philosophische+Anthropologie&rft_val_fmt=info%3Aofi%2Ffmt%3Akev%3Amtx%3Adc&rft.creator=&rft.pub=De+Gruyter&rft.format=Journal&rft.language=German&rft.issn=2191-9275
SOLR
_version_ 1697717608470544384
access_facet Local Holdings
callnumber-sort
ctrlnum (DE-627)500569371, (DE-576)117745510, (DE-599)ZDB2205498-4, (OCoLC)207735758
dateSpan 1.2006; 2.2005 -
de15_date 2008-02-12T14:46:54Z
dech1_date 2005-07-05T00:00:00Z
dewey-full 100
dewey-hundreds 100 - Philosophy & psychology
dewey-ones 100 - Philosophy & psychology
dewey-raw 100
dewey-search 100
dewey-sort 3100
dewey-tens 100 - Philosophy
facet_avail Local
finc_class_facet Philosophie
finc_id_str 0000021206
fincclass_txtF_mv philosophy
format Serial, MonographSeries
format_access_txtF_mv Journal, E-Journal
format_de14 Journal, E-Journal
format_de15 Journal, E-Journal
format_del152 Buch, Gesamttitel
format_detail_txtF_mv text-print-series-parent
format_dezi4 Journal
format_finc Journal, E-Journal, Book, E-Book
format_legacy Serial
format_legacy_nrw Journal, E-Journal
format_nrw Journal, E-Journal
format_strict_txtF_mv Journal
genre Monografische Reihe (DE-588)4179998-7 (DE-627)104628669 (DE-576)209995106 gnd-content
genre_facet Monografische Reihe
geogr_code not assigned
geogr_code_person not assigned
hierarchy_top_id 0-500569371
hierarchy_top_title Philosophische Anthropologie
id 0-500569371
illustrated Illustrated
imprint Berlin, De Gruyter, 2005-
imprint_str_mv Berlin: De Gruyter, 2005-, Berlin: Akademie-Verlag, 2005-2012
institution DE-L152, DE-14, DE-520, DE-15, DE-Ch1, DE-L242
is_hierarchy_id 0-500569371
is_hierarchy_title Philosophische Anthropologie
issn 2191-9275, 2191-9283
kxp_id_str 500569371
language German
last_indexed 2021-04-22T05:34:38.542Z
match_str :2005:philosophischeanthropologie:
mega_collection Verbunddaten SWB
oclc_num 207735758
publishDate 2005-, , 2005-2012
publishDateSort 2005
publishPlace Berlin, ; Berlin
publisher De Gruyter, : Akademie-Verlag
record_id 117745510
recordtype marcfinc
rsn (DE-L152)127882, (DE-14)13786798, (DE-15)1622198, (DE-Ch1)500168355
rsn_id_str_mv (DE-14)13786798, (DE-15)1622198
rvk_facet No subject assigned
score 16,993504
source_id 0
spelling Philosophische Anthropologie, Berlin De Gruyter 2005-, Berlin Akademie-Verlag 2005-2012, Text txt rdacontent, ohne Hilfsmittel zu benutzen n rdamedia, Band nc rdacarrier, 1.2006; 2.2005 -, 1 2006, Monografische Reihe (DE-588)4179998-7 (DE-627)104628669 (DE-576)209995106 gnd-content, Online-Ausg. Philosophische Anthropologie Berlin ˜[u.a.]œ : ˜deœ Gruyter, 2005 Online-Ressource (DE-627)635136082 (DE-600)2572619-5 (DE-576)446309338 2191-9283, DE-L152 2010-03-12T08:49:24Z 2017-03-13, DE-14 2006-03-30T12:21:04Z 2017-10-22, DE-520 2006-05-10T10:02:31Z, DE-15 2008-02-12T14:46:54Z 2017-03-13, DE-Ch1 2005-07-05T00:00:00Z 2016-09-06, DE-L242 2019-10-15T10:28:56Z
spellingShingle Philosophische Anthropologie, Monografische Reihe
swb_id_str 117745510
title Philosophische Anthropologie
title_auth Philosophische Anthropologie
title_full Philosophische Anthropologie
title_fullStr Philosophische Anthropologie
title_full_unstemmed Philosophische Anthropologie
title_list_str Philosophische Anthropologie
title_short Philosophische Anthropologie
title_sort philosophische anthropologie
topic Monografische Reihe
topic_facet Monografische Reihe
zdb 2205498-4