Further processing options

Kaleidogramme

Bibliographic Details
Title: Kaleidogramme
Language: German
published:
Berlin Kulturverlag Kadmos 2005-
Contents/pieces: 15 records
Dates of publication: 1.2007; 2.2005 -
Item Description: 23 cm
LEADER 07345cas a2202053 4500
001 0-497781891
003 DE-627
005 20201103134315.0
007 tu
008 050905c20059999gw z| m| 0 |0ger c
015 |a 07,A30,0060  |2 dnb 
016 7 |a 976253887  |2 DE-101 
016 7 |a 2201468-8  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)497781891 
035 |a (DE-576)120400561 
035 |a (DE-599)ZDB2201468-8 
035 |a (OCoLC)85684042 
035 |a (OCoLC)85684042 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DE 
082 0 4 |a 050  |q DE-101 
082 0 4 |a 050  |q DE-600 
245 1 0 |a Kaleidogramme 
247 1 0 |a Kaleidogramm  |f Hauptsacht. 4.2005 
264 3 1 |a Berlin  |b Kulturverlag Kadmos  |c 2005- 
300 |c 23 cm 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.2007; 2.2005 - 
363 0 1 |i 2007 
515 |a Ersch. unregelmäßig 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
935 |a BGTS  |a mteo 
951 |a ST 
852 |a DE-46  |z 2019-07-25T13:57:03Z 
852 |a DE-D264  |z 2019-01-15T12:13:36Z 
852 |a DE-21-52  |z 2008-06-16T16:55:20Z 
852 |a DE-25-38  |z 2011-04-28T08:38:09Z 
852 |a DE-25-31a  |z 2013-09-24T11:05:47Z 
852 |a DE-16-86  |z 2012-01-10T09:03:33Z 
852 |a DE-90-66  |z 2010-10-14T16:06:27Z 
852 |a DE-Lg1  |z 2007-03-14T08:02:13Z 
852 |a DE-Mit1  |z 2005-11-15T00:00:00Z 
852 |a DE-Ofb1  |z 2008-05-27T11:39:51Z 
852 |a DE-950-1  |z 2019-10-02T17:06:52Z 
852 |a DE-981  |z 2011-07-20T16:48:44Z 
852 |a DE-21-108  |z 2008-02-01T14:03:33Z 
852 |a DE-1344  |z 2013-04-10T12:50:28Z 
852 |a DE-21-35  |z 2012-08-02T12:17:44Z 
852 |a DE-1971  |z 2018-12-11T09:49:08Z 
852 |a DE-25  |z 2005-09-12T00:00:00Z 
852 |a DE-352  |z 2007-10-25T09:59:24Z 
852 |a DE-180  |z 2005-11-08T00:00:00Z 
852 |a DE-16-29  |z 2007-04-10T11:15:58Z 
852 |a DE-16-152  |z 2014-03-17T12:05:14Z 
852 |a DE-90-186  |z 2010-11-08T13:57:01Z 
852 |a DE-90-148  |z 2013-06-18T13:37:57Z 
852 |a DE-93  |z 2012-07-20T13:47:09Z 
852 |a DE-Rot2  |z 2015-02-25T12:47:54Z 
852 |a DE-Ka23  |z 2015-06-17T14:16:57Z 
983 |a (DE-Ch1)500177432 
971 |c RE 
852 |a DE-Ch1  |z 2005-10-26T00:00:00Z  |x 2019-07-15 
935 |a documenta 
852 |a DE-Ks17  |z 2016-05-10T10:00:26Z 
852 |a DE-L242  |z 2019-10-15T10:28:53Z 
935 |a vkfilm 
852 |a DE-Ka88  |z 2013-10-11T11:27:25Z 
935 |a vkfilm 
852 |a DE-Wi17  |z 2015-11-23T10:33:23Z 
852 |a DE-984  |z 2011-03-25T11:32:38Z 
852 |a DE-451  |z 2005-10-12T00:00:00Z 
852 |a DE-B1584  |z 2011-12-05T12:31:01Z 
852 |a DE-25-30d  |z 2019-02-06T15:31:01Z 
852 |a DE-Sa16-1  |z 2020-11-24T09:54:49Z 
852 |a DE-16  |z 2006-02-06T16:24:21Z 
852 |a DE-16-34  |z 2010-10-28T10:12:42Z 
852 |a DE-289  |z 2018-10-17T11:52:24Z 
852 |a DE-Frei129  |z 2013-03-04T11:27:43Z 
852 |a DE-212  |z 2014-02-04T17:23:42Z 
852 |a DE-M504155  |z 2019-01-31T23:00:39Z 
852 |a DE-N1  |z 2010-03-04T19:31:23Z 
856 4 |u https://webopac.gnm.de  |9 DE-N1 
852 |a DE-N1  |z 2020-07-30T07:03:41Z 
852 |a DE-N1  |z 2021-03-18T17:27:55Z 
852 |a DE-958  |z 2020-06-19T14:51:07Z 
852 |a DE-Stg90  |z 2010-10-18T15:52:39Z 
852 |a DE-25-31b  |z 2018-12-13T14:48:39Z 
852 |a DE-24  |z 2006-03-22T12:18:04Z 
852 |a DE-16-32  |z 2009-10-27T21:33:03Z 
852 |a DE-31  |z 2016-11-25T16:18:08Z 
852 |a DE-M504236  |z 2019-01-23T22:18:29Z 
983 |a (DE-14)13786288 
984 |c MB 
852 |a DE-14  |z 2005-09-29T00:00:00Z  |x 2019-07-15 
852 |a DE-Stg268  |z 2011-10-12T10:28:40Z 
852 |a DE-Ka89  |z 2012-06-25T14:09:16Z 
852 |a DE-Sig1  |z 2011-03-22T11:31:05Z 
852 |a DE-1866  |z 2020-06-05T10:23:14Z 
856 4 |u https://www.voebb.de/aDISWeb/app?service=direct/0/Home/%24DirectLink&sp=SPROD00&sp=SAK 13927709  |x Bestandsnachweis  |9 DE-109 
852 |a DE-109  |z 2019-04-29T17:20:18Z 
852 |a DE-21  |z 2005-10-19T00:00:00Z 
852 |a DE-21-11  |z 2011-11-18T11:32:00Z 
852 |a DE-16-13  |z 2013-10-09T17:39:30Z 
852 |a DE-Rt2  |z 2014-01-08T12:48:54Z 
852 |a DE-747  |z 2012-02-07T18:12:02Z 
852 |a DE-M504153  |z 2019-01-21T22:12:36Z 
852 |a DE-Kon4  |z 2007-01-17T10:35:16Z 
852 |a DE-18-258  |z 2019-05-24T10:25:30Z 
852 |a DE-291-314  |z 2018-12-11T00:00:00Z 
852 |a DE-752  |z 2016-07-14T14:49:06Z 
852 |a DE-M504177  |z 2019-01-21T22:31:54Z 
852 |a DE-M504182  |z 2019-01-24T22:32:20Z 
983 |a (DE-Zwi2)500160510 
975 |c SE 
852 |a DE-Zwi2  |z 2011-04-19T14:41:45Z  |x 2019-07-15 
852 |a DE-L189  |z 2008-08-07T10:09:21Z 
852 |a DE-540  |z 2008-12-09T13:07:14Z 
852 |a DE-Brt1  |z 2018-08-13T09:44:18Z 
852 |a DE-185  |z 2008-08-26T11:43:45Z 
983 |a (DE-L152)97118 
970 |c TIT 
852 |a DE-L152  |z 2008-03-26T16:04:41Z  |x 2019-07-15 
852 |a DE-25-124  |z 2013-10-18T10:04:25Z 
852 |a DE-25-79  |z 2015-03-10T13:05:26Z 
852 |a DE-291  |z 2010-03-01T16:18:57Z 
852 |a DE-291-313  |z 2009-08-18T15:19:21Z 
852 |a DE-291-306  |z 2010-09-09T10:55:22Z 
852 |a DE-291-316  |z 2020-09-02T14:37:28Z 
852 |a DE-291-317  |z 2020-09-09T16:23:43Z 
852 |a DE-16  |z 2008-06-08T07:41:26Z 
852 |a DE-31  |z 2006-06-21T09:09:36Z 
852 |a DE-100  |z 2019-05-06T14:33:15Z 
852 |a DE-M504149  |z 2019-01-31T22:28:40Z 
852 |a DE-Mar1  |z 2016-06-28T10:30:38Z 
852 |a DE-751  |z 2012-01-05T11:35:00Z 
852 |a DE-Mh34  |z 2005-09-12T00:00:00Z 
852 |a DE-180-4-2  |z 2007-02-12T09:33:45Z 
852 |a DE-Mh39  |z 2017-12-15T09:35:43Z 
852 |a DE-1141  |z 2007-11-15T09:52:18Z 
852 |a DE-Stg266  |z 2012-01-25T14:16:32Z 
852 |a DE-581  |z 2013-03-13T13:34:49Z 
852 |a ZDB-HU-100  |z 2014-02-19T13:56:53Z 
852 |a DE-Sa27  |z 2015-05-29T12:11:46Z 
983 |a (DE-15)1428425 
969 |c SE 
852 |a DE-15  |z 2017-07-25T09:59:31Z  |x 2019-07-15 
852 |a DE-L325  |z 2017-02-24T13:56:00Z 
935 |a vkfilm 
852 |a DE-Wi17  |z 2017-01-10T16:02:27Z 
983 |a (DE-105)500240389 
972 |c ZR 
852 |a DE-105  |z 2005-10-10T00:00:00Z  |x 2019-07-15 
852 |a DE-21-22  |z 2010-04-21T12:37:43Z 
852 |a DE-21-110  |z 2020-12-15T14:26:06Z 
852 |a DE-25-30b  |z 2010-10-06T11:04:47Z 
852 |a DE-25-13  |z 2011-06-08T09:02:37Z 
852 |a DE-25-122  |z 2017-03-10T10:14:52Z 
852 |a DE-180  |z 2021-01-05T05:58:51Z 
852 |a DE-180  |z 2021-01-05T05:59:58Z 
852 |a DE-16-33  |z 2017-09-22T10:34:39Z 
852 |a DE-90  |z 2009-01-13T11:23:28Z 
852 |a DE-93-114  |z 2013-10-23T13:04:55Z 
852 |a DE-100-540  |z 2009-06-17T11:16:22Z 
852 |a DE-Sp3  |z 2015-09-17T09:30:59Z 
852 |a DE-He76  |z 2011-07-13T10:20:26Z 
852 |a DE-M504160  |z 2018-12-11T23:04:51Z 
852 |a DE-M504154  |z 2019-01-31T22:54:41Z 
852 |a DE-Ka23a  |z 2012-11-28T13:47:58Z 
852 |a CH-000728-7  |z 2018-10-18T14:58:10Z 
852 |a DE-1978  |z 2019-04-10T17:06:00Z 
980 |a 497781891  |b 0  |k 497781891  |o 120400561 
openURL url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info%3Aofi%2Fenc%3AUTF-8&rfr_id=info%3Asid%2Fvufind.svn.sourceforge.net%3Agenerator&rft.title=Kaleidogramme&rft.date=2005-&rft_val_fmt=info%3Aofi%2Ffmt%3Akev%3Amtx%3Adc&rft.creator=&rft.pub=Kulturverlag+Kadmos&rft.format=Serial&rft.language=German
SOLR
_version_ 1696900961354645504
access_facet Local Holdings
callnumber-sort
ctrlnum (DE-627)497781891, (DE-576)120400561, (DE-599)ZDB2201468-8, (OCoLC)85684042
dateSpan 1.2007; 2.2005 -
de105_date 2005-10-10T00:00:00Z
de15_date 2017-07-25T09:59:31Z
dech1_date 2005-10-26T00:00:00Z
dewey-full 050
dewey-hundreds 000 - Computer science, information & general works
dewey-ones 050 - General serial publications
dewey-raw 050
dewey-search 050
dewey-sort 250
dewey-tens 050 - Magazines, journals & serials
facet_avail Local
finc_class_facet Allgemeines
finc_id_str 0000021425
fincclass_txtF_mv general
format Serial, MonographSeries
format_access_txtF_mv Journal, E-Journal
format_de14 Journal, E-Journal
format_de15 Journal, E-Journal
format_del152 Buch, Gesamttitel
format_detail_txtF_mv text-print-series-parent
format_dezi4 Journal
format_dezwi2 Series
format_finc Journal, E-Journal, Book, E-Book
format_legacy Serial
format_legacy_nrw Journal, E-Journal
format_nrw Journal, E-Journal
format_strict_txtF_mv Journal
genre Monografische Reihe (DE-588)4179998-7 (DE-627)104628669 (DE-576)209995106 gnd-content
genre_facet Monografische Reihe
geogr_code not assigned
geogr_code_person not assigned
hierarchy_top_id 0-497781891
hierarchy_top_title Kaleidogramme
id 0-497781891
illustrated Illustrated
imprint Berlin, Kulturverlag Kadmos, 2005-
imprint_str_mv Berlin: Kulturverlag Kadmos, 2005-
institution DE-25-38, DE-25-31a, DE-Ch1, DE-Ks17, DE-L242, DE-Ka88, DE-Wi17, DE-25-30d, DE-16, DE-25-31b, DE-14, DE-Zwi2, DE-L189, DE-540, DE-Brt1, DE-185, DE-L152, DE-25-124, DE-25-79, DE-291, DE-15, DE-L325, DE-105, DE-25-30b, DE-25-13, DE-25-122
is_hierarchy_id 0-497781891
is_hierarchy_title Kaleidogramme
kxp_id_str 497781891
language German
last_indexed 2021-04-13T05:14:22.51Z
match_str :2005:kaleidogramme:
mega_collection Verbunddaten SWB, Fachkatalog Technikgeschichte, documenta archiv Kassel, Verbundkatalog Film
misc_de105 ZR
oclc_num 85684042
physical 23 cm
publishDate 2005-
publishDateSort 2005
publishPlace Berlin
publisher Kulturverlag Kadmos
record_id 120400561
recordtype marcfinc
rsn (DE-Ch1)500177432, (DE-14)13786288, (DE-Zwi2)500160510, (DE-L152)97118, (DE-15)1428425, (DE-105)500240389
rsn_id_str_mv (DE-14)13786288, (DE-15)1428425
rvk_facet No subject assigned
score 16,66583
source_id 0
spelling Kaleidogramme, Kaleidogramm Hauptsacht. 4.2005, Berlin Kulturverlag Kadmos 2005-, 23 cm, Text txt rdacontent, ohne Hilfsmittel zu benutzen n rdamedia, Band nc rdacarrier, 1.2007; 2.2005 -, 2007, Ersch. unregelmäßig, Monografische Reihe (DE-588)4179998-7 (DE-627)104628669 (DE-576)209995106 gnd-content, DE-46 2019-07-25T13:57:03Z, DE-D264 2019-01-15T12:13:36Z, DE-21-52 2008-06-16T16:55:20Z, DE-25-38 2011-04-28T08:38:09Z, DE-25-31a 2013-09-24T11:05:47Z, DE-16-86 2012-01-10T09:03:33Z, DE-90-66 2010-10-14T16:06:27Z, DE-Lg1 2007-03-14T08:02:13Z, DE-Mit1 2005-11-15T00:00:00Z, DE-Ofb1 2008-05-27T11:39:51Z, DE-950-1 2019-10-02T17:06:52Z, DE-981 2011-07-20T16:48:44Z, DE-21-108 2008-02-01T14:03:33Z, DE-1344 2013-04-10T12:50:28Z, DE-21-35 2012-08-02T12:17:44Z, DE-1971 2018-12-11T09:49:08Z, DE-25 2005-09-12T00:00:00Z, DE-352 2007-10-25T09:59:24Z, DE-180 2005-11-08T00:00:00Z, DE-16-29 2007-04-10T11:15:58Z, DE-16-152 2014-03-17T12:05:14Z, DE-90-186 2010-11-08T13:57:01Z, DE-90-148 2013-06-18T13:37:57Z, DE-93 2012-07-20T13:47:09Z, DE-Rot2 2015-02-25T12:47:54Z, DE-Ka23 2015-06-17T14:16:57Z, DE-Ch1 2005-10-26T00:00:00Z 2019-07-15, DE-Ks17 2016-05-10T10:00:26Z, DE-L242 2019-10-15T10:28:53Z, DE-Ka88 2013-10-11T11:27:25Z, DE-Wi17 2015-11-23T10:33:23Z, DE-984 2011-03-25T11:32:38Z, DE-451 2005-10-12T00:00:00Z, DE-B1584 2011-12-05T12:31:01Z, DE-25-30d 2019-02-06T15:31:01Z, DE-Sa16-1 2020-11-24T09:54:49Z, DE-16 2006-02-06T16:24:21Z, DE-16-34 2010-10-28T10:12:42Z, DE-289 2018-10-17T11:52:24Z, DE-Frei129 2013-03-04T11:27:43Z, DE-212 2014-02-04T17:23:42Z, DE-M504155 2019-01-31T23:00:39Z, DE-N1 2010-03-04T19:31:23Z, https://webopac.gnm.de DE-N1, DE-N1 2020-07-30T07:03:41Z, DE-N1 2021-03-18T17:27:55Z, DE-958 2020-06-19T14:51:07Z, DE-Stg90 2010-10-18T15:52:39Z, DE-25-31b 2018-12-13T14:48:39Z, DE-24 2006-03-22T12:18:04Z, DE-16-32 2009-10-27T21:33:03Z, DE-31 2016-11-25T16:18:08Z, DE-M504236 2019-01-23T22:18:29Z, DE-14 2005-09-29T00:00:00Z 2019-07-15, DE-Stg268 2011-10-12T10:28:40Z, DE-Ka89 2012-06-25T14:09:16Z, DE-Sig1 2011-03-22T11:31:05Z, DE-1866 2020-06-05T10:23:14Z, https://www.voebb.de/aDISWeb/app?service=direct/0/Home/%24DirectLink&sp=SPROD00&sp=SAK 13927709 Bestandsnachweis DE-109, DE-109 2019-04-29T17:20:18Z, DE-21 2005-10-19T00:00:00Z, DE-21-11 2011-11-18T11:32:00Z, DE-16-13 2013-10-09T17:39:30Z, DE-Rt2 2014-01-08T12:48:54Z, DE-747 2012-02-07T18:12:02Z, DE-M504153 2019-01-21T22:12:36Z, DE-Kon4 2007-01-17T10:35:16Z, DE-18-258 2019-05-24T10:25:30Z, DE-291-314 2018-12-11T00:00:00Z, DE-752 2016-07-14T14:49:06Z, DE-M504177 2019-01-21T22:31:54Z, DE-M504182 2019-01-24T22:32:20Z, DE-Zwi2 2011-04-19T14:41:45Z 2019-07-15, DE-L189 2008-08-07T10:09:21Z, DE-540 2008-12-09T13:07:14Z, DE-Brt1 2018-08-13T09:44:18Z, DE-185 2008-08-26T11:43:45Z, DE-L152 2008-03-26T16:04:41Z 2019-07-15, DE-25-124 2013-10-18T10:04:25Z, DE-25-79 2015-03-10T13:05:26Z, DE-291 2010-03-01T16:18:57Z, DE-291-313 2009-08-18T15:19:21Z, DE-291-306 2010-09-09T10:55:22Z, DE-291-316 2020-09-02T14:37:28Z, DE-291-317 2020-09-09T16:23:43Z, DE-16 2008-06-08T07:41:26Z, DE-31 2006-06-21T09:09:36Z, DE-100 2019-05-06T14:33:15Z, DE-M504149 2019-01-31T22:28:40Z, DE-Mar1 2016-06-28T10:30:38Z, DE-751 2012-01-05T11:35:00Z, DE-Mh34 2005-09-12T00:00:00Z, DE-180-4-2 2007-02-12T09:33:45Z, DE-Mh39 2017-12-15T09:35:43Z, DE-1141 2007-11-15T09:52:18Z, DE-Stg266 2012-01-25T14:16:32Z, DE-581 2013-03-13T13:34:49Z, ZDB-HU-100 2014-02-19T13:56:53Z, DE-Sa27 2015-05-29T12:11:46Z, DE-15 2017-07-25T09:59:31Z 2019-07-15, DE-L325 2017-02-24T13:56:00Z, DE-Wi17 2017-01-10T16:02:27Z, DE-105 2005-10-10T00:00:00Z 2019-07-15, DE-21-22 2010-04-21T12:37:43Z, DE-21-110 2020-12-15T14:26:06Z, DE-25-30b 2010-10-06T11:04:47Z, DE-25-13 2011-06-08T09:02:37Z, DE-25-122 2017-03-10T10:14:52Z, DE-180 2021-01-05T05:58:51Z, DE-180 2021-01-05T05:59:58Z, DE-16-33 2017-09-22T10:34:39Z, DE-90 2009-01-13T11:23:28Z, DE-93-114 2013-10-23T13:04:55Z, DE-100-540 2009-06-17T11:16:22Z, DE-Sp3 2015-09-17T09:30:59Z, DE-He76 2011-07-13T10:20:26Z, DE-M504160 2018-12-11T23:04:51Z, DE-M504154 2019-01-31T22:54:41Z, DE-Ka23a 2012-11-28T13:47:58Z, CH-000728-7 2018-10-18T14:58:10Z, DE-1978 2019-04-10T17:06:00Z
spellingShingle Kaleidogramme, Monografische Reihe
swb_id_str 120400561
title Kaleidogramme
title_auth Kaleidogramme
title_full Kaleidogramme
title_fullStr Kaleidogramme
title_full_unstemmed Kaleidogramme
title_list_str Kaleidogramme
title_short Kaleidogramme
title_sort kaleidogramme
topic Monografische Reihe
topic_facet Monografische Reihe
zdb 2201468-8