Further processing options
local holding

Cultural studies

Bibliographic Details
Title: Cultural studies
Language: German
published:
Bielefeld Transcript 2001-
Contents/pieces: 7 records
Dates of publication: 1.2001 -
ISSN: 2702-8291
LEADER 06979cas a2201933 4500
001 0-369838688
003 DE-627
005 20210205070328.0
007 tu
008 030918c20019999gw z| m| 0 |0ger c
015 |a 07,A33,0378  |2 dnb 
016 7 |a 025097741  |2 DE-101 
016 7 |a 2119926-7  |2 DE-600 
022 |a 2702-8291 
035 |a (DE-627)369838688 
035 |a (DE-576)095029907 
035 |a (DE-599)ZDB2119926-7 
035 |a (OCoLC)611186009 
035 |a (OCoLC)85664688 
035 |a (OCoLC)611186009 
035 |a (OCoLC)1083899273 
035 |a (DE-615)00966127 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DE 
082 0 4 |a 300  |q DE-101 
082 0 4 |a 900  |q DE-600 
222 0 |a Cultural studies 
245 1 0 |a Cultural studies 
264 3 1 |a Bielefeld  |b Transcript  |c 2001- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.2001 - 
363 0 1 |a 1  |i 2001 
515 |a Ersch. unregelmäßig 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
776 0 8 |i Erscheint auch als  |n Online-Ausgabe  |t Cultural studies  |d Bielefeld : Transcript Verlag, 2015  |h Online-Ressource  |w (DE-627)856894230  |w (DE-600)2852659-4  |w (DE-576)468052836 
889 |w (DE-576)487743318 
951 |a ST 
852 |a DE-25-133  |z 2005-10-06T00:00:00Z 
852 |a DE-24  |z 2012-09-13T16:16:43Z 
852 |a DE-Sam1  |z 2011-03-23T11:14:51Z 
852 |a DE-B212  |z 2011-07-27T12:04:52Z 
852 |a DE-25-92  |z 2003-12-19T00:00:00Z 
852 |a DE-Sa16  |z 2018-07-02T15:38:29Z 
852 |a DE-180  |z 2021-01-06T05:55:20Z 
852 |a DE-90  |z 2005-02-17T00:00:00Z 
852 |a DE-1141  |z 2004-03-17T00:00:00Z 
852 |a DE-520  |z 2006-05-10T12:56:00Z 
852 |a DE-101  |z 2021-02-10T17:36:46Z 
852 |a DE-Po82  |z 2019-10-21T12:21:20Z 
852 |a DE-21-121  |z 2014-07-14T15:11:09Z 
852 |a DE-16-32  |z 2008-04-02T00:33:38Z 
852 |a DE-16-36  |z 2019-01-18T14:42:03Z 
852 |a DE-31  |z 2016-10-25T17:48:11Z 
852 |a DE-He76  |z 2001-11-23T00:00:00Z 
852 |a DE-1926  |z 2013-08-29T09:32:41Z 
852 |a DE-25-99  |z 2018-02-20T12:24:36Z 
852 |a DE-291  |z 2009-02-11T11:47:04Z 
852 |a DE-291-317  |z 2014-10-29T16:16:12Z 
852 |a DE-291-307  |z 2018-12-11T00:00:00Z 
852 |a DE-352  |z 2001-10-25T00:00:00Z 
852 |a DE-747  |z 2014-10-28T09:08:19Z 
852 |a DE-Stg264  |z 2017-06-01T16:15:24Z 
852 |a DE-212  |z 2015-03-03T11:28:11Z 
852 |a DE-M504113  |z 2019-01-22T22:11:22Z 
852 |a DE-M504232  |z 2019-01-23T22:01:28Z 
852 |a DE-615  |z 2019-08-26T13:52:29Z 
852 |a DE-958  |z 2004-12-17T00:00:00Z 
852 |a DE-Kh1  |z 2005-02-02T00:00:00Z 
852 |a DE-753  |z 2009-06-17T13:14:23Z 
852 |a DE-540  |z 2006-06-16T10:00:40Z 
852 |a DE-L242  |z 2019-10-15T10:26:53Z 
983 |a (DE-15)1049162 
969 |c SE 
852 |a DE-15  |z 2002-04-25T00:00:00Z  |x 2019-06-25 
852 |a DE-L189  |z 2007-01-29T09:08:31Z 
852 |a DE-101  |z 2021-02-10T17:27:29Z 
852 |a DE-16-152  |z 2008-06-04T20:05:05Z 
852 |a DE-21-109  |z 2016-07-18T11:14:15Z 
852 |a DE-16  |z 2001-11-09T00:00:00Z 
852 |a DE-Fn1  |z 2008-06-20T16:02:38Z 
852 |a DE-Mh31  |z 2008-12-01T12:45:27Z 
852 |a DE-Mh39  |z 2009-04-09T13:05:39Z 
852 |a DE-21-108  |z 2003-11-10T00:00:00Z 
852 |a DE-291-309  |z 2013-04-23T11:46:16Z 
852 |a DE-Frei26  |z 2018-03-15T10:11:14Z 
852 |a DE-90-186  |z 2003-10-21T00:00:00Z 
852 |a DE-31  |z 2003-09-15T00:00:00Z 
852 |a DE-984  |z 2007-06-01T00:38:19Z 
852 |a DE-1971  |z 2015-06-02T14:17:14Z 
852 |a DE-953  |z 2007-04-20T12:11:45Z 
852 |a DE-21  |z 2004-12-08T00:00:00Z 
852 |a DE-M504198  |z 2019-01-25T22:04:42Z 
852 |a DE-Mit1  |z 2014-10-30T11:42:25Z 
983 |a (DE-Zwi2)500122888 
975 |c SE 
852 |a DE-Zwi2  |z 2007-12-07T10:47:27Z  |x 2019-06-14 
983 |a (DE-105)500369714 
972 |c ZR 
852 |a DE-105  |z 2007-10-05T08:44:08Z  |x 2019-06-25 
852 |a DE-291-313  |z 2007-01-30T09:46:49Z 
852 |a DE-21-85  |z 2007-10-08T10:20:17Z 
852 |a DE-16-160  |z 2009-03-10T22:59:33Z 
852 |a DE-16-122  |z 2019-01-28T10:24:56Z 
852 |a DE-93  |z 2013-12-10T13:38:22Z 
852 |a DE-21-52  |z 2006-06-12T10:53:46Z 
852 |a DE-16-160  |z 2009-03-10T22:59:32Z 
852 |a DE-752  |z 2007-10-02T11:09:42Z 
852 |a DE-21-53  |z 2009-06-17T09:13:16Z 
852 |a DE-M504120  |z 2019-03-09T22:00:05Z 
852 |a DE-B208  |z 2015-08-25T12:43:07Z 
852 |a DE-M504128  |z 2019-01-22T22:06:27Z 
852 |a DE-M504237  |z 2019-01-28T22:07:10Z 
852 |a DE-M504133  |z 2019-01-30T22:06:28Z 
852 |a DE-581  |z 2010-08-05T12:47:08Z 
852 |a DE-21-106  |z 2015-04-28T10:15:01Z 
852 |a DE-Lg1  |z 2003-08-12T00:00:00Z 
852 |a DE-1344  |z 2011-06-17T11:44:50Z 
852 |a DE-751  |z 2007-10-17T14:36:33Z 
852 |a DE-180-4-2  |z 2004-03-26T00:00:00Z 
852 |a DE-Mh35  |z 2011-02-28T12:11:15Z 
983 |a (DE-14)1723937 
984 |c MB 
852 |a DE-14  |z 2004-05-04T00:00:00Z  |x 2019-06-25 
852 |a DE-L228  |z 2011-02-18T14:38:50Z 
983 |a (DE-Ch1)67696 
971 |c RE 
852 |a DE-Ch1  |z 2004-10-11T00:00:00Z  |x 2019-06-25 
852 |a DE-180  |z 2021-01-06T05:55:20Z 
852 |a DE-16-29  |z 2009-11-03T15:57:56Z 
852 |a DE-93-94  |z 2008-06-10T11:49:29Z 
852 |a DE-Ka26  |z 2017-02-21T10:13:08Z 
852 |a ZDB-HU-100  |z 2015-02-26T15:04:07Z 
852 |a DE-109  |z 2019-04-22T11:53:17Z 
852 |a DE-16  |z 2008-06-12T22:06:16Z 
852 |a DE-Frei129  |z 2009-04-11T09:12:10Z 
852 |a DE-21-43  |z 2019-01-29T12:15:24Z 
852 |a DE-16-24  |z 2004-03-15T00:00:00Z 
852 |a DE-Frei85  |z 2006-09-08T11:15:09Z 
852 |a DE-M504153  |z 2019-01-21T22:12:37Z 
852 |a DE-M504169  |z 2019-01-21T22:22:00Z 
852 |a DE-M504176  |z 2019-01-23T22:07:17Z 
852 |a DE-M504152  |z 2019-01-31T22:42:16Z 
852 |a DE-M504154  |z 2019-01-31T22:54:09Z 
852 |a DE-16-24  |z 2004-03-15T00:00:00Z 
852 |a DE-Stg259  |z 2017-05-19T11:10:49Z 
852 |a DE-He116  |z 2007-06-05T12:13:04Z 
852 |a DE-Frei119  |z 2007-07-14T10:47:35Z 
852 |a DE-Rt3  |z 2017-06-09T10:51:16Z 
852 |a DE-180  |z 2021-01-06T05:55:20Z 
852 |a DE-16-152  |z 2005-12-06T00:00:00Z 
852 |a DE-Rt2  |z 2007-08-06T13:14:49Z 
852 |a DE-M504166  |z 2019-02-01T22:48:16Z 
852 |a DE-25  |z 2020-09-30T10:00:52Z 
852 |a DE-25-30d  |z 2007-04-28T11:01:51Z 
852 |a DE-25-23  |z 2008-10-30T13:03:22Z 
852 |a DE-291-306  |z 2014-11-27T16:20:12Z 
852 |a DE-185  |z 2008-11-21T08:19:50Z 
935 |a vkfilm 
852 |a DE-Ka88  |z 2001-11-28T00:00:00Z 
852 |a DE-D117  |z 2021-11-30T14:13:12Z 
980 |a 369838688  |b 0  |k 369838688  |o 095029907 
openURL url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info%3Aofi%2Fenc%3AUTF-8&rfr_id=info%3Asid%2Fvufind.svn.sourceforge.net%3Agenerator&rft.title=Cultural+studies&rft_val_fmt=info%3Aofi%2Ffmt%3Akev%3Amtx%3Adc&rft.creator=&rft.pub=Transcript&rft.format=Journal&rft.language=German&rft.issn=2702-8291
SOLR
_version_ 1717925402397114368
access_facet Local Holdings
callnumber-sort
ctrlnum (DE-627)369838688, (DE-576)095029907, (DE-599)ZDB2119926-7, (OCoLC)611186009, (OCoLC)85664688, (OCoLC)1083899273, (DE-615)00966127
dateSpan 1.2001 -
de105_date 2007-10-05T08:44:08Z
de15_date 2002-04-25T00:00:00Z
dech1_date 2004-10-11T00:00:00Z
dewey-full 300, 900
dewey-hundreds 300 - Social sciences, 900 - History & geography
dewey-ones 300 - Social sciences, 900 - History & geography
dewey-raw 300, 900
dewey-search 300, 900
dewey-sort 3300
dewey-tens 300 - Social sciences, sociology & anthropology, 900 - History
facet_avail Local
finc_class_facet Soziologie, Geschichte
finc_id_str 0000168140
fincclass_txtF_mv ethnology, socialsciences, history
format Serial, MonographSeries
format_access_txtF_mv Journal, E-Journal
format_de14 Journal, E-Journal
format_de15 Journal, E-Journal
format_del152 Buch
format_detail_txtF_mv text-print-series-parent
format_dezi4 Journal
format_dezwi2 Series
format_finc Journal, E-Journal, Book, E-Book
format_legacy Serial
format_legacy_nrw Journal, E-Journal
format_nrw Journal, E-Journal
format_strict_txtF_mv Journal
genre Monografische Reihe (DE-588)4179998-7 (DE-627)104628669 (DE-576)209995106 gnd-content
genre_facet Monografische Reihe
geogr_code not assigned
geogr_code_person not assigned
hierarchy_top_id 0-369838688
hierarchy_top_title Cultural studies
id 0-369838688
illustrated Illustrated
imprint Bielefeld, Transcript, 2001-
imprint_str_mv Bielefeld: Transcript, 2001-
institution DE-25-133, DE-25-92, DE-520, DE-25-99, DE-291, DE-540, DE-L242, DE-15, DE-L189, DE-16, DE-Zwi2, DE-105, DE-14, DE-L228, DE-Ch1, DE-25-30d, DE-25-23, DE-185, DE-Ka88, DE-D117
is_hierarchy_id 0-369838688
is_hierarchy_title Cultural studies
isil_str_mv DE-25-133, DE-24, DE-Sam1, DE-B212, DE-25-92, DE-Sa16, DE-180, DE-90, DE-1141, DE-520, DE-101, DE-Po82, DE-21-121, DE-16-32, DE-16-36, DE-31, DE-He76, DE-1926, DE-25-99, DE-291, DE-291-317, DE-291-307, DE-352, DE-747, DE-Stg264, DE-212, DE-M504113, DE-M504232, DE-615, DE-958, DE-Kh1, DE-753, DE-540, DE-L242, DE-15, DE-L189, DE-16-152, DE-21-109, DE-16, DE-Fn1, DE-Mh31, DE-Mh39, DE-21-108, DE-291-309, DE-Frei26, DE-90-186, DE-984, DE-1971, DE-953, DE-21, DE-M504198, DE-Mit1, DE-Zwi2, DE-105, DE-291-313, DE-21-85, DE-16-160, DE-16-122, DE-93, DE-21-52, DE-752, DE-21-53, DE-M504120, DE-B208, DE-M504128, DE-M504237, DE-M504133, DE-581, DE-21-106, DE-Lg1, DE-1344, DE-751, DE-180-4-2, DE-Mh35, DE-14, DE-L228, DE-Ch1, DE-16-29, DE-93-94, DE-Ka26, ZDB-HU-100, DE-109, DE-Frei129, DE-21-43, DE-16-24, DE-Frei85, DE-M504153, DE-M504169, DE-M504176, DE-M504152, DE-M504154, DE-Stg259, DE-He116, DE-Frei119, DE-Rt3, DE-Rt2, DE-M504166, DE-25, DE-25-30d, DE-25-23, DE-291-306, DE-185, DE-Ka88, DE-D117
issn 2702-8291
kxp_id_str 369838688
language German
last_indexed 2021-12-01T06:48:52.385Z
match_str :2001:culturalstudies:
mega_collection Verbunddaten SWB, Verbundkatalog Film
misc_de105 ZR
oclc_num 611186009, 85664688, 1083899273
publishDate 2001-
publishDateSort 2001
publishPlace Bielefeld
publisher Transcript
record_id 095029907
recordtype marcfinc
rsn (DE-15)1049162, (DE-Zwi2)500122888, (DE-105)500369714, (DE-14)1723937, (DE-Ch1)67696
rsn_id_str_mv (DE-14)1723937, (DE-15)1049162
rvk_facet No subject assigned
score 16,771227
source_id 0
spelling Cultural studies, Bielefeld Transcript 2001-, Text txt rdacontent, ohne Hilfsmittel zu benutzen n rdamedia, Band nc rdacarrier, 1.2001 -, 1 2001, Ersch. unregelmäßig, Monografische Reihe (DE-588)4179998-7 (DE-627)104628669 (DE-576)209995106 gnd-content, Erscheint auch als Online-Ausgabe Cultural studies Bielefeld : Transcript Verlag, 2015 Online-Ressource (DE-627)856894230 (DE-600)2852659-4 (DE-576)468052836, (DE-576)487743318, DE-25-133 2005-10-06T00:00:00Z, DE-24 2012-09-13T16:16:43Z, DE-Sam1 2011-03-23T11:14:51Z, DE-B212 2011-07-27T12:04:52Z, DE-25-92 2003-12-19T00:00:00Z, DE-Sa16 2018-07-02T15:38:29Z, DE-180 2021-01-06T05:55:20Z, DE-90 2005-02-17T00:00:00Z, DE-1141 2004-03-17T00:00:00Z, DE-520 2006-05-10T12:56:00Z, DE-101 2021-02-10T17:36:46Z, DE-Po82 2019-10-21T12:21:20Z, DE-21-121 2014-07-14T15:11:09Z, DE-16-32 2008-04-02T00:33:38Z, DE-16-36 2019-01-18T14:42:03Z, DE-31 2016-10-25T17:48:11Z, DE-He76 2001-11-23T00:00:00Z, DE-1926 2013-08-29T09:32:41Z, DE-25-99 2018-02-20T12:24:36Z, DE-291 2009-02-11T11:47:04Z, DE-291-317 2014-10-29T16:16:12Z, DE-291-307 2018-12-11T00:00:00Z, DE-352 2001-10-25T00:00:00Z, DE-747 2014-10-28T09:08:19Z, DE-Stg264 2017-06-01T16:15:24Z, DE-212 2015-03-03T11:28:11Z, DE-M504113 2019-01-22T22:11:22Z, DE-M504232 2019-01-23T22:01:28Z, DE-615 2019-08-26T13:52:29Z, DE-958 2004-12-17T00:00:00Z, DE-Kh1 2005-02-02T00:00:00Z, DE-753 2009-06-17T13:14:23Z, DE-540 2006-06-16T10:00:40Z, DE-L242 2019-10-15T10:26:53Z, DE-15 2002-04-25T00:00:00Z 2019-06-25, DE-L189 2007-01-29T09:08:31Z, DE-101 2021-02-10T17:27:29Z, DE-16-152 2008-06-04T20:05:05Z, DE-21-109 2016-07-18T11:14:15Z, DE-16 2001-11-09T00:00:00Z, DE-Fn1 2008-06-20T16:02:38Z, DE-Mh31 2008-12-01T12:45:27Z, DE-Mh39 2009-04-09T13:05:39Z, DE-21-108 2003-11-10T00:00:00Z, DE-291-309 2013-04-23T11:46:16Z, DE-Frei26 2018-03-15T10:11:14Z, DE-90-186 2003-10-21T00:00:00Z, DE-31 2003-09-15T00:00:00Z, DE-984 2007-06-01T00:38:19Z, DE-1971 2015-06-02T14:17:14Z, DE-953 2007-04-20T12:11:45Z, DE-21 2004-12-08T00:00:00Z, DE-M504198 2019-01-25T22:04:42Z, DE-Mit1 2014-10-30T11:42:25Z, DE-Zwi2 2007-12-07T10:47:27Z 2019-06-14, DE-105 2007-10-05T08:44:08Z 2019-06-25, DE-291-313 2007-01-30T09:46:49Z, DE-21-85 2007-10-08T10:20:17Z, DE-16-160 2009-03-10T22:59:33Z, DE-16-122 2019-01-28T10:24:56Z, DE-93 2013-12-10T13:38:22Z, DE-21-52 2006-06-12T10:53:46Z, DE-16-160 2009-03-10T22:59:32Z, DE-752 2007-10-02T11:09:42Z, DE-21-53 2009-06-17T09:13:16Z, DE-M504120 2019-03-09T22:00:05Z, DE-B208 2015-08-25T12:43:07Z, DE-M504128 2019-01-22T22:06:27Z, DE-M504237 2019-01-28T22:07:10Z, DE-M504133 2019-01-30T22:06:28Z, DE-581 2010-08-05T12:47:08Z, DE-21-106 2015-04-28T10:15:01Z, DE-Lg1 2003-08-12T00:00:00Z, DE-1344 2011-06-17T11:44:50Z, DE-751 2007-10-17T14:36:33Z, DE-180-4-2 2004-03-26T00:00:00Z, DE-Mh35 2011-02-28T12:11:15Z, DE-14 2004-05-04T00:00:00Z 2019-06-25, DE-L228 2011-02-18T14:38:50Z, DE-Ch1 2004-10-11T00:00:00Z 2019-06-25, DE-16-29 2009-11-03T15:57:56Z, DE-93-94 2008-06-10T11:49:29Z, DE-Ka26 2017-02-21T10:13:08Z, ZDB-HU-100 2015-02-26T15:04:07Z, DE-109 2019-04-22T11:53:17Z, DE-16 2008-06-12T22:06:16Z, DE-Frei129 2009-04-11T09:12:10Z, DE-21-43 2019-01-29T12:15:24Z, DE-16-24 2004-03-15T00:00:00Z, DE-Frei85 2006-09-08T11:15:09Z, DE-M504153 2019-01-21T22:12:37Z, DE-M504169 2019-01-21T22:22:00Z, DE-M504176 2019-01-23T22:07:17Z, DE-M504152 2019-01-31T22:42:16Z, DE-M504154 2019-01-31T22:54:09Z, DE-Stg259 2017-05-19T11:10:49Z, DE-He116 2007-06-05T12:13:04Z, DE-Frei119 2007-07-14T10:47:35Z, DE-Rt3 2017-06-09T10:51:16Z, DE-16-152 2005-12-06T00:00:00Z, DE-Rt2 2007-08-06T13:14:49Z, DE-M504166 2019-02-01T22:48:16Z, DE-25 2020-09-30T10:00:52Z, DE-25-30d 2007-04-28T11:01:51Z, DE-25-23 2008-10-30T13:03:22Z, DE-291-306 2014-11-27T16:20:12Z, DE-185 2008-11-21T08:19:50Z, DE-Ka88 2001-11-28T00:00:00Z, DE-D117 2021-11-30T14:13:12Z
spellingShingle Cultural studies, Monografische Reihe
swb_id_str 095029907
title Cultural studies
title_auth Cultural studies
title_full Cultural studies
title_fullStr Cultural studies
title_full_unstemmed Cultural studies
title_list_str Cultural studies
title_short Cultural studies
title_sort cultural studies
topic Monografische Reihe
topic_facet Monografische Reihe
zdb 2119926-7