Further processing options

Grafik-Edition

Bibliographic Details
Title: Grafik-Edition
Language: German
published:
Leipzig Reclam 1875-1992
Contents/pieces: 9 records
Dates of publication: 1.1975 - 33.1992; 34.1991[?]
LEADER 01358cas a2200457 4500
001 0-182646297
003 DE-627
005 20190609015813.0
007 tu
008 950322d18751992xx z| m| |0 |0ger c
016 7 |a 017495229  |2 DE-101 
016 7 |a 1223213-0  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)182646297 
035 |a (DE-576)021849323 
035 |a (DE-599)ZDB1223213-0 
035 |a (OCoLC)84210742 
035 |a (OCoLC)84210742 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DDDE  |c XA-DE 
082 0 4 |a 050  |q DE-101 
082 0 4 |a 700  |q DE-600 
245 1 0 |a Grafik-Edition 
264 3 1 |a Leipzig  |b Reclam  |c 1875-1992 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.1975 - 33.1992; 34.1991[?] 
363 0 0 |a 1  |i 1975 
363 1 0 |i 1992  |a 33 
515 |a Bände nicht in chronologischer Reihenfolge erschienen 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
951 |a ST 
983 |a (DE-14)203006 
984 |c MB 
852 |a DE-14  |z 2002-04-02T00:00:00Z  |x 2017-10-22 
983 |a (DE-15)2396867 
969 |c SE 
852 |a DE-15  |z 2011-04-18T14:46:56Z  |x 2017-03-13 
852 |a DE-L242  |z 2019-10-15T10:17:50Z 
980 |a 182646297  |b 0  |k 182646297  |o 021849323 
openURL url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info%3Aofi%2Fenc%3AUTF-8&rfr_id=info%3Asid%2Fvufind.svn.sourceforge.net%3Agenerator&rft.title=Grafik-Edition&rft.date=1875-1992&rft_val_fmt=info%3Aofi%2Ffmt%3Akev%3Amtx%3Adc&rft.creator=&rft.pub=Reclam&rft.format=Serial&rft.language=German
SOLR
_version_ 1686733161965289473
access_facet Local Holdings
callnumber-sort
ctrlnum (DE-627)182646297, (DE-576)021849323, (DE-599)ZDB1223213-0, (OCoLC)84210742
dateSpan 1.1975 - 33.1992; 34.1991[?]
de15_date 2011-04-18T14:46:56Z
dewey-full 050, 700
dewey-hundreds 000 - Computer science, information & general works, 700 - Arts & recreation
dewey-ones 050 - General serial publications, 700 - The arts; fine & decorative arts
dewey-raw 050, 700
dewey-search 050, 700
dewey-sort 250
dewey-tens 050 - Magazines, journals & serials, 700 - Arts
facet_avail Local
finc_class_facet Allgemeines, Kunst und Kunstgeschichte
finc_id_str 0000334558
fincclass_txtF_mv general, finearts
format Serial, MonographSeries
format_de14 Journal, E-Journal
format_de15 Journal, E-Journal
format_del152 Buch
format_dezi4 Journal
format_finc Journal, E-Journal, Book, E-Book
format_legacy Serial
format_legacy_nrw Journal, E-Journal
format_nrw Journal, E-Journal
genre Monografische Reihe (DE-588)4179998-7 (DE-627)104628669 (DE-576)209995106 gnd-content
genre_facet Monografische Reihe
geogr_code not assigned
geogr_code_person not assigned
hierarchy_top_id 0-182646297
hierarchy_top_title Grafik-Edition
id 0-182646297
illustrated Illustrated
imprint Leipzig, Reclam, 1875-1992
imprint_str_mv Leipzig: Reclam, 1875-1992
institution DE-14, DE-15, DE-L242
is_hierarchy_id 0-182646297
is_hierarchy_title Grafik-Edition
kxp_id_str 182646297
language German
last_indexed 2020-12-21T23:41:34.729Z
match_str :1875:grafikedition:
mega_collection Verbunddaten SWB
oclc_num 84210742
publishDate 1875-1992
publishDateSort 1875
publishPlace Leipzig
publisher Reclam
record_id 021849323
recordtype marcfinc
rsn (DE-14)203006, (DE-15)2396867
rsn_id_str_mv (DE-14)203006, (DE-15)2396867
rvk_facet No subject assigned
score 17,482443
source_id 0
spelling Grafik-Edition, Leipzig Reclam 1875-1992, Text txt rdacontent, ohne Hilfsmittel zu benutzen n rdamedia, Band nc rdacarrier, 1.1975 - 33.1992; 34.1991[?], 1 1975, 1992 33, Bände nicht in chronologischer Reihenfolge erschienen, Monografische Reihe (DE-588)4179998-7 (DE-627)104628669 (DE-576)209995106 gnd-content, DE-14 2002-04-02T00:00:00Z 2017-10-22, DE-15 2011-04-18T14:46:56Z 2017-03-13, DE-L242 2019-10-15T10:17:50Z
spellingShingle Grafik-Edition, Monografische Reihe
swb_id_str 021849323
title Grafik-Edition
title_auth Grafik-Edition
title_full Grafik-Edition
title_fullStr Grafik-Edition
title_full_unstemmed Grafik-Edition
title_list_str Grafik-Edition
title_short Grafik-Edition
title_sort grafik edition
topic Monografische Reihe
topic_facet Monografische Reihe
zdb 1223213-0