Marion Pfeifer Dossier 2006-2013

Bibliographic Details
Authors and Corporations: Pfeifer, Mario (Artist), Koch Oberhuber Wolff (Issuing body)
Title: Marion Pfeifer Dossier 2006-2013
Type of Resource: Book Special Print
Language:German
published:
Berlin: KOW, 2013
Subjects: Videokunst , Video-Installation
LEADER 01282nam a2200361 4500
001 0-1555340261
003 DE-627
005 20170315131650.0
007 tu
008 170315s2013 xx ||||| 00| ||ger c
035 |a (DE-627)1555340261 
035 |a (DE-576)485340267 
035 |a (DE-599)BSZ485340267 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rda 
041 |a ger 
245 1 0 |a Marion Pfeifer Dossier 2006-2013 
264 1 |a Berlin  |b KOW  |c 2013 
300 |a 58 Seiten  |b zahlr. Illustrationen 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
700 1 |a Pfeifer, Mario  |d 1981-  |e KünstlerIn  |0 (DE-588)1014498961  |0 (DE-627)70524864X  |0 (DE-576)348915217  |4 art 
710 2 |a Koch Oberhuber Wolff  |g Berlin  |e Herausgebendes Organ  |0 (DE-588)16086829-4  |0 (DE-627)637425596  |0 (DE-576)33241034X  |4 isb 
935 |c so 
951 |a BO 
856 4 |u https://gfzk.de/2016/mario-pfeifer-explosion/  |3 Ausstellung "Mario Pfeifer: Explosion" (Galerie für Zeitgenössische Kunst Leipzig, 2016)  |9 DE-L330 
852 |a DE-L330  |z 2019-01-15T13:27:35Z 
986 |q Videokunst 
986 |q Video-Installation 
986 |f 08 Pfeif M 2013:3 
910 |a KOW 
910 |a Berlin 
980 |a 1555340261  |b 0  |k 1555340261  |o 485340267 
openURL url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info%3Aofi%2Fenc%3AUTF-8&rfr_id=info%3Asid%2Fvufind.svn.sourceforge.net%3Agenerator&rft.title=Marion+Pfeifer+Dossier+2006-2013&rft.date=2013&rft_val_fmt=info%3Aofi%2Ffmt%3Akev%3Amtx%3Abook&rft.genre=book&rft.btitle=Marion+Pfeifer+Dossier+2006-2013&rft.au=Pfeifer%2C+Mario&rft.pub=KOW&rft.edition=&rft.isbn=
SOLR
_version_1663801245537665024
access_facetLocal Holdings
authorPfeifer, Mario
author_corporateKoch Oberhuber Wolff
author_corporate_roleisb
author_facetPfeifer, Mario, Koch Oberhuber Wolff
author_roleart
author_sortPfeifer, Mario 1981-
author_variantm p mp
callnumber-sort
callnumber_del33008 Pfeif M 2013:3
ctrlnum(DE-627)1555340261, (DE-576)485340267, (DE-599)BSZ485340267
del330_date2019-01-15T13:27:35Z
facet_availLocal
facet_local_del330Videokunst, Video-Installation
finc_class_facetnot assigned
finc_id_str0018629672
formatBook, SpecialPrint
format_de14Book, E-Book
format_de15Book, E-Book
format_del152Buch
format_dezi4e-Book
format_fincBook, E-Book
format_legacyBook
format_legacy_nrwBook, E-Book
format_nrwBook, E-Book
geogr_codenot assigned
geogr_code_personnot assigned
id0-1555340261
illustratedNot Illustrated
imprintBerlin, KOW, 2013
imprint_str_mvBerlin: KOW, 2013
institutionDE-L330
is_hierarchy_id
is_hierarchy_title
kxp_id_str1555340261
languageGerman
last_indexed2020-04-12T20:48:34.618Z
match_strpfeifer:2013:marionpfeiferdossier20062013:
mega_collectionVerbunddaten SWB
names_id_str_mv(DE-588)1014498961, (DE-627)70524864X, (DE-576)348915217, (DE-588)16086829-4, (DE-627)637425596, (DE-576)33241034X
physical58 Seiten; zahlr. Illustrationen
publishDate2013
publishDateSort2013
publishPlaceBerlin
publisherKOW
record_id485340267
recordtypemarcfinc
rvk_facetNo subject assigned
score17,441023
source_id0
spellingMarion Pfeifer Dossier 2006-2013, Berlin KOW 2013, 58 Seiten zahlr. Illustrationen, Text txt rdacontent, ohne Hilfsmittel zu benutzen n rdamedia, Band nc rdacarrier, Pfeifer, Mario 1981- KünstlerIn (DE-588)1014498961 (DE-627)70524864X (DE-576)348915217 art, Koch Oberhuber Wolff Berlin Herausgebendes Organ (DE-588)16086829-4 (DE-627)637425596 (DE-576)33241034X isb, https://gfzk.de/2016/mario-pfeifer-explosion/ Ausstellung "Mario Pfeifer: Explosion" (Galerie für Zeitgenössische Kunst Leipzig, 2016) DE-L330, DE-L330 2019-01-15T13:27:35Z
spellingShinglePfeifer, Mario, Marion Pfeifer Dossier 2006-2013
swb_id_str485340267
titleMarion Pfeifer Dossier 2006-2013
title_authMarion Pfeifer Dossier 2006-2013
title_fullMarion Pfeifer Dossier 2006-2013
title_fullStrMarion Pfeifer Dossier 2006-2013
title_full_unstemmedMarion Pfeifer Dossier 2006-2013
title_list_strMarion Pfeifer Dossier 2006-2013
title_shortMarion Pfeifer Dossier 2006-2013
title_sortmarion pfeifer dossier 2006 2013