Further processing options
local holding

Fundus-Bücher

Bibliographic Details
Title: Fundus-Bücher
Language: German
published:
Hamburg Philo Fine Arts 1959-
Berlin, Hamburg Philo & Philo Fine Arts teils
Dresden Verl. der Kunst anfangs
Contents/pieces: 135 records
Dates of publication: 1.1959 -
LEADER 02913cas a2200865 4500
001 0-129655147
003 DE-627
005 20190608195738.0
007 tu
008 931115c19599999xx z| m| 0 |0ger c
015 |a 07,A24,0093  |2 dnb 
016 7 |a 011531363  |2 DE-101 
016 7 |a 254005-8  |2 DE-600 
035 |a (DE-627)129655147 
035 |a (DE-576)00078933X 
035 |a (DE-599)ZDB254005-8 
035 |a (OCoLC)611053795 
035 |a (OCoLC)611053795 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DDDE  |c XA-DE 
082 0 4 |a 700  |a 100  |q DE-101 
082 0 4 |a 050  |q DE-600 
245 1 0 |a Fundus-Bücher 
247 1 0 |a Fundus  |f Nebent. teils 
264 3 1 |a Hamburg  |b Philo Fine Arts  |c 1959- 
264 2 1 |a Berlin  |a Hamburg  |b Philo & Philo Fine Arts  |c teils 
264 2 1 |a Dresden  |b Verl. der Kunst  |c anfangs 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a 1.1959 - 
363 0 1 |a 1  |i 1959 
655 7 |a Monografische Reihe  |0 (DE-588)4179998-7  |0 (DE-627)104628669  |0 (DE-576)209995106  |2 gnd-content 
787 0 8 |i 31=1 von  |t Reden und Dekrete  |d Dresden : Verl. d. Kunst, 1973  |w (DE-627)166427314  |w (DE-600)187776-8  |w (DE-576)9166427312 
787 0 8 |i 15/17=1; 10/11=2 von  |t Schriften deutscher Künstler des zwanzigsten Jahrhunderts  |d Dresden : Verl. d. Kunst, 1964  |w (DE-627)269015914  |w (DE-600)1473472-2  |w (DE-576)9269015912 
935 |a SAXB 
951 |a ST 
852 |a DE-25-99  |z 2016-05-12T16:29:17Z 
935 |a documenta 
852 |a DE-Ks17  |z 2010-03-10T10:45:36Z 
852 |a DE-540  |z 1998-11-30T00:00:00Z 
852 |a DE-L189  |z 2018-09-18T15:23:10Z 
983 |a (DE-Zwi2)500000121 
975 |c SE 
852 |a DE-Zwi2  |z 1999-12-08T00:00:00Z  |x 2019-07-15 
983 |a (DE-Ch1)102157 
971 |c RE 
852 |a DE-Ch1  |z 1995-10-13T00:00:00Z  |x 2019-07-15 
983 |a (DE-14)65982 
984 |c MB 
852 |a DE-14  |z 2004-03-24T00:00:00Z  |x 2019-07-15 
983 |a (DE-L152)77778 
970 |c TIT 
852 |a DE-L152  |z 2007-10-17T12:20:32Z  |x 2019-07-15 
983 |a (DE-Zi4)72 
976 |c SE 
852 |a DE-Zi4  |z 1999-10-20T00:00:00Z  |x 2019-07-15 
852 |a DE-D13  |z 2003-06-12T00:00:00Z 
983 |a (DE-105)500040071 
972 |c ZR 
852 |a DE-105  |z 2007-07-25T11:25:09Z  |x 2019-07-15 
852 |a DE-D117  |z 2010-07-15T07:57:55Z 
852 |a DE-2620  |z 2019-01-14T00:00:00Z 
852 |a DE-D40  |z 2015-03-24T07:39:59Z 
852 |a DE-L242  |z 2019-10-15T10:13:35Z 
852 |a DE-520  |z 1994-07-01T00:00:00Z 
935 |a vkfilm 
852 |a DE-Ka88  |z 1994-08-25T00:00:00Z 
852 |a DE-L228  |z 2012-09-11T10:09:17Z 
852 |a DE-D40  |z 2012-12-06T03:53:13Z 
983 |a (DE-15)23128 
969 |c SE 
852 |a DE-15  |z 2021-01-14T09:28:14Z  |x 2019-07-15 
980 |a 129655147  |b 0  |k 129655147  |o 00078933X 
openURL url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info%3Aofi%2Fenc%3AUTF-8&rfr_id=info%3Asid%2Fvufind.svn.sourceforge.net%3Agenerator&rft.title=Fundus-B%C3%BCcher&rft.date=1959-&rft_val_fmt=info%3Aofi%2Ffmt%3Akev%3Amtx%3Adc&rft.creator=&rft.pub=Philo+Fine+Arts&rft.format=Serial&rft.language=German
SOLR
_version_ 1718106668427902976
access_facet Local Holdings
callnumber-sort
ctrlnum (DE-627)129655147, (DE-576)00078933X, (DE-599)ZDB254005-8, (OCoLC)611053795
dateSpan 1.1959 -
de105_date 2007-07-25T11:25:09Z
de15_date 2021-01-14T09:28:14Z
dech1_date 1995-10-13T00:00:00Z
dewey-full 700, 100, 050
dewey-hundreds 700 - Arts & recreation, 100 - Philosophy & psychology, 000 - Computer science, information & general works
dewey-ones 700 - The arts; fine & decorative arts, 100 - Philosophy & psychology, 050 - General serial publications
dewey-raw 700, 100, 050
dewey-search 700, 100, 050
dewey-sort 3700
dewey-tens 700 - Arts, 100 - Philosophy, 050 - Magazines, journals & serials
facet_avail Local
finc_class_facet Kunst und Kunstgeschichte, Philosophie, Allgemeines
finc_id_str 0000000508
fincclass_txtF_mv finearts, philosophy, general
format Serial, MonographSeries
format_access_txtF_mv Journal, E-Journal
format_de14 Journal, E-Journal
format_de15 Journal, E-Journal
format_del152 Buch, Gesamttitel
format_detail_txtF_mv text-print-series-parent
format_dezi4 Journal
format_dezwi2 Series
format_finc Journal, E-Journal, Book, E-Book
format_legacy Serial
format_legacy_nrw Journal, E-Journal
format_nrw Journal, E-Journal
format_strict_txtF_mv Journal
genre Monografische Reihe (DE-588)4179998-7 (DE-627)104628669 (DE-576)209995106 gnd-content
genre_facet Monografische Reihe
geogr_code not assigned
geogr_code_person not assigned
hierarchy_top_id 0-129655147
hierarchy_top_title Fundus-Bücher
id 0-129655147
illustrated Illustrated
imprint Hamburg, Philo Fine Arts, 1959-
imprint_str_mv Hamburg: Philo Fine Arts, 1959-, Berlin; Hamburg: Philo & Philo Fine Arts, teils, Dresden: Verl. der Kunst, anfangs
institution DE-25-99, DE-Ks17, DE-540, DE-L189, DE-Zwi2, DE-Ch1, DE-14, DE-L152, DE-Zi4, DE-D13, DE-105, DE-D117, DE-D40, DE-L242, DE-520, DE-Ka88, DE-L228, DE-15
is_hierarchy_id 0-129655147
is_hierarchy_title Fundus-Bücher
isil_str_mv DE-25-99, DE-Ks17, DE-540, DE-L189, DE-Zwi2, DE-Ch1, DE-14, DE-L152, DE-Zi4, DE-D13, DE-105, DE-D117, DE-2620, DE-D40, DE-L242, DE-520, DE-Ka88, DE-L228, DE-15
kxp_id_str 129655147
language German
last_indexed 2021-12-03T06:50:02.11Z
match_str :1959:fundusbucher:
mega_collection Verbunddaten SWB, Sächsische Bibliografie, documenta archiv Kassel, Verbundkatalog Film
misc_de105 ZR
oclc_num 611053795
publishDate 1959-, , teils, , anfangs
publishDateSort 1959
publishPlace Hamburg, ; Berlin, ; Dresden
publisher Philo Fine Arts, : Philo & Philo Fine Arts, : Verl. der Kunst
record_id 00078933X
recordtype marcfinc
rsn (DE-Zwi2)500000121, (DE-Ch1)102157, (DE-14)65982, (DE-L152)77778, (DE-Zi4)72, (DE-105)500040071, (DE-15)23128
rsn_id_str_mv (DE-14)65982, (DE-15)23128
rvk_facet No subject assigned
score 16,771227
source_id 0
spelling Fundus-Bücher, Fundus Nebent. teils, Hamburg Philo Fine Arts 1959-, Berlin Hamburg Philo & Philo Fine Arts teils, Dresden Verl. der Kunst anfangs, Text txt rdacontent, ohne Hilfsmittel zu benutzen n rdamedia, Band nc rdacarrier, 1.1959 -, 1 1959, Monografische Reihe (DE-588)4179998-7 (DE-627)104628669 (DE-576)209995106 gnd-content, 31=1 von Reden und Dekrete Dresden : Verl. d. Kunst, 1973 (DE-627)166427314 (DE-600)187776-8 (DE-576)9166427312, 15/17=1; 10/11=2 von Schriften deutscher Künstler des zwanzigsten Jahrhunderts Dresden : Verl. d. Kunst, 1964 (DE-627)269015914 (DE-600)1473472-2 (DE-576)9269015912, DE-25-99 2016-05-12T16:29:17Z, DE-Ks17 2010-03-10T10:45:36Z, DE-540 1998-11-30T00:00:00Z, DE-L189 2018-09-18T15:23:10Z, DE-Zwi2 1999-12-08T00:00:00Z 2019-07-15, DE-Ch1 1995-10-13T00:00:00Z 2019-07-15, DE-14 2004-03-24T00:00:00Z 2019-07-15, DE-L152 2007-10-17T12:20:32Z 2019-07-15, DE-Zi4 1999-10-20T00:00:00Z 2019-07-15, DE-D13 2003-06-12T00:00:00Z, DE-105 2007-07-25T11:25:09Z 2019-07-15, DE-D117 2010-07-15T07:57:55Z, DE-2620 2019-01-14T00:00:00Z, DE-D40 2015-03-24T07:39:59Z, DE-L242 2019-10-15T10:13:35Z, DE-520 1994-07-01T00:00:00Z, DE-Ka88 1994-08-25T00:00:00Z, DE-L228 2012-09-11T10:09:17Z, DE-D40 2012-12-06T03:53:13Z, DE-15 2021-01-14T09:28:14Z 2019-07-15
spellingShingle Fundus-Bücher, Monografische Reihe
swb_id_str 00078933X
title Fundus-Bücher
title_auth Fundus-Bücher
title_full Fundus-Bücher
title_fullStr Fundus-Bücher
title_full_unstemmed Fundus-Bücher
title_list_str Fundus-Bücher
title_short Fundus-Bücher
title_sort fundus bucher
topic Monografische Reihe
topic_facet Monografische Reihe
zdb 254005-8