Further processing options
local holding

Uli Pohl: November 1974 - Januar 1975

Bibliographic Details
Authors and Corporations: Pohl, Uli (Illustrator), Kabinett 2 Bremen (Other)
Title: Uli Pohl November 1974 - Januar 1975 Kabinett 2
Language: German
published:
Bremen [1974]
Item Description: [16] Bl; Ill
LEADER 02206cam a2200589 4500
001 0-1107725208
003 DE-627
005 20211108120735.0
007 tu
008 940303s1974 xx ||||| c 00| ||ger c
035 |a (DE-627)1107725208 
035 |a (DE-576)037725203 
035 |a (DE-599)BSZ037725203 
035 |a (OCoLC)82217654 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
084 |a 9,11  |2 ssgn 
084 |a LI 99999  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/97471: 
245 1 0 |a Uli Pohl  |b November 1974 - Januar 1975  |c Kabinett 2 
264 1 |a Bremen  |c [1974] 
300 |a [16] Bl.  |b Ill. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a unbewegtes Bild  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
583 1 |a Archivierung prüfen  |c 20200919  |f DE-640  |z 2  |2 pdager 
583 1 |a Archivierung/Langzeitarchivierung gewährleistet  |f SLG  |z Glas  |2 pdager  |5 DE-24 
655 7 |a Ausstellungskatalog  |y 1974  |z Bremen  |0 (DE-588)4135467-9  |0 (DE-627)10566491X  |0 (DE-576)209660988  |2 gnd-content 
689 0 0 |D p  |0 (DE-588)119280353  |0 (DE-627)080085911  |0 (DE-576)211906557  |a Pohl, Uli  |d 1935-  |2 gnd 
689 0 1 |D s  |0 (DE-588)4334536-0  |0 (DE-627)148297609  |0 (DE-576)21134947X  |a Kunststoffplastik  |2 gnd 
689 0 |5 (DE-627) 
700 1 |a Pohl, Uli  |d 1935-  |e Ill.  |0 (DE-588)119280353  |0 (DE-627)080085911  |0 (DE-576)211906557  |4 ill 
710 2 |a Kabinett 2  |g Bremen  |0 (DE-588)5103941-2  |0 (DE-627)152448160  |0 (DE-576)19471392X  |4 oth 
850 |a eb 
850 |a aa 
936 r v |a LI 99999  |b Sonstige (CSN der Person)  |k Kunstgeschichte  |k Künstler-Monografien  |k Sonstige (CSN der Person)  |0 (DE-627)1270635948  |0 (DE-625)rvk/97471:  |0 (DE-576)200635948 
951 |a BO 
983 |a (DE-14)1495794 
984 |c B 
852 |a DE-14  |z 2000-09-28T00:00:00Z  |x 2021-11-11 
983 |a (DE-15)802228 
969 |c B 
852 |a DE-15  |z 2008-12-04T03:15:03Z  |x 2021-11-15 
983 |a (DE-D13)102444 
983 |c Mo 
852 |a DE-D13  |z 2009-12-17T14:35:36Z  |x 2019-07-15 
935 |a documenta 
852 |a DE-Ks17  |z 2013-07-01T08:56:41Z 
983 |f K 200 Pohl, Uli 
950 |a Plastik 
951 |a XA-DE 
980 |a 1107725208  |b 0  |k 1107725208  |o 037725203 
openURL url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info%3Aofi%2Fenc%3AUTF-8&rfr_id=info%3Asid%2Fvufind.svn.sourceforge.net%3Agenerator&rft.title=Uli+Pohl%3A+November+1974+-+Januar+1975&rft.date=%5B1974%5D&rft_val_fmt=info%3Aofi%2Ffmt%3Akev%3Amtx%3Abook&rft.genre=book&rft.btitle=Uli+Pohl%3A+November+1974+-+Januar+1975&rft.au=&rft.pub=&rft.edition=&rft.isbn=
SOLR
_version_ 1721910011300413440
access_facet Local Holdings
author2 Pohl, Uli
author2_role ill
author2_variant u p up
author_corporate Kabinett 2 Bremen
author_corporate_role oth
author_facet Pohl, Uli, Kabinett 2 Bremen
barcode (DE-14)30582681
barcode_de15 0004090724
barcode_ded13 1077150
branch_de14 zell1
branch_de15 Kunst
branch_ded13 SKS
building (DE-14)zell1, (DE-15)08
callnumber-sort
callnumber_de15 LI 99999 P748 K11.974, 36-4-3650
callnumber_de15_cns_mv LI 99999 P748 K11.974, 36-4-3650
callnumber_de15_ct_mv LI 99999 P748 K11.974, 36-4-3650
callnumber_ded13 Kat. Pohl 1974 Uli
ctrlnum (DE-627)1107725208, (DE-576)037725203, (DE-599)BSZ037725203, (OCoLC)82217654
de15_date 2008-12-04T03:15:03Z
era_facet 1974
facet_avail Local
facet_de14_branch_collcode_exception zell1_MAG_NM
facet_local_del330 Pohl, Uli, Kunststoffplastik
finc_class_facet Kunst und Kunstgeschichte
finc_id_str 0003078176
fincclass_txtF_mv finearts
format Book, StillImage, ExhibitionCatalogue
format_access_txtF_mv Book, E-Book
format_de14 Book, E-Book
format_de15 Book, E-Book
format_del152 Buch
format_detail_txtF_mv text-print-monograph-independent-exhibitioncatalogue
format_dezi4 e-Book
format_finc Book, E-Book, Visual Media
format_legacy Book
format_legacy_nrw Book, E-Book
format_nrw Book, E-Book
format_strict_txtF_mv Book
genre Ausstellungskatalog 1974 Bremen (DE-588)4135467-9 (DE-627)10566491X (DE-576)209660988 gnd-content
genre_facet Ausstellungskatalog
geogr_code Europe, Germany
geogr_code_person not assigned
geographic_facet Bremen
id 0-1107725208
illustrated Illustrated
imprint Bremen, [1974]
imprint_str_mv Bremen, [1974]
institution DE-14, DE-15, DE-D13, DE-Ks17
is_hierarchy_id
is_hierarchy_title
isil_str_mv DE-14, DE-15, DE-D13, DE-Ks17
kxp_id_str 1107725208
language German
last_indexed 2022-01-14T06:22:31.836Z
local_class_skd_cns_mv K 200 Pohl, Uli
local_class_skd_txtF_mv class-skd-monographsindividualartists
local_heading_facet_dezwi2 Pohl, Uli, Kunststoffplastik
match_str pohl:1974:ulipohlnovember1974januar1975:
mega_collection Verbunddaten SWB, documenta archiv Kassel
names_id_str_mv (DE-588)119280353, (DE-627)080085911, (DE-576)211906557, (DE-588)5103941-2, (DE-627)152448160, (DE-576)19471392X
oclc_num 82217654
physical [16] Bl; Ill
publishDate [1974]
publishDateSort 1974
publishPlace Bremen
publisher
record_id 037725203
recordtype marcfinc
rsn (DE-14)1495794, (DE-15)802228, (DE-D13)102444
rsn_id_str_mv (DE-14)1495794, (DE-D13)102444, (DE-15)802228
rvk_facet LI 99999
rvk_label Kunstgeschichte, Künstler-Monografien, Sonstige (CSN der Person)
rvk_path LD,LH - LO, LI, LI 99999
rvk_path_str_mv LD,LH - LO, LI, LI 99999
score 17,22551
signatur (DE-14)74.4.2181, (DE-14)LI 99999
source_id 0
spelling Uli Pohl November 1974 - Januar 1975 Kabinett 2, Bremen [1974], [16] Bl. Ill., Text txt rdacontent, unbewegtes Bild sti rdacontent, ohne Hilfsmittel zu benutzen n rdamedia, Band nc rdacarrier, Archivierung prüfen 20200919 DE-640 2 pdager, Archivierung/Langzeitarchivierung gewährleistet SLG Glas pdager DE-24, Ausstellungskatalog 1974 Bremen (DE-588)4135467-9 (DE-627)10566491X (DE-576)209660988 gnd-content, p (DE-588)119280353 (DE-627)080085911 (DE-576)211906557 Pohl, Uli 1935- gnd, s (DE-588)4334536-0 (DE-627)148297609 (DE-576)21134947X Kunststoffplastik gnd, (DE-627), Pohl, Uli 1935- Ill. (DE-588)119280353 (DE-627)080085911 (DE-576)211906557 ill, Kabinett 2 Bremen (DE-588)5103941-2 (DE-627)152448160 (DE-576)19471392X oth, eb, aa, DE-14 2000-09-28T00:00:00Z 2021-11-11, DE-15 2008-12-04T03:15:03Z 2021-11-15, DE-D13 2009-12-17T14:35:36Z 2019-07-15, DE-Ks17 2013-07-01T08:56:41Z
spellingShingle Uli Pohl: November 1974 - Januar 1975, Ausstellungskatalog 1974 Bremen, Pohl, Uli, Kunststoffplastik
swb_id_str 037725203
title Uli Pohl: November 1974 - Januar 1975
title_auth Uli Pohl November 1974 - Januar 1975
title_full Uli Pohl November 1974 - Januar 1975 Kabinett 2
title_fullStr Uli Pohl November 1974 - Januar 1975 Kabinett 2
title_full_unstemmed Uli Pohl November 1974 - Januar 1975 Kabinett 2
title_list_str Uli Pohl, November 1974 - Januar 1975
title_short Uli Pohl
title_sort uli pohl november 1974 januar 1975
title_sub November 1974 - Januar 1975
topic Ausstellungskatalog 1974 Bremen, Pohl, Uli, Kunststoffplastik
topic_facet Ausstellungskatalog, Pohl, Uli, Kunststoffplastik